Општина Богданци                                                                                          

СООПШТЕНИЕ

Врз основа на лабараторискиот наод извршен од страна на ЈЗУ Центар за јавно здравје Велес, водата во БРАНА „ПАЉУРЦИ“ може да се користи за капење и рекреација, за наводнување на земјоделски површини и напојување на стока.

                                                                                                                Градоначалник на Општина Богданци

                                                                                                                                    Блаже Шапов

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1051745

Посетители

1654561
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
1795
1963
3758
33458
1654561

Server Time: 2018-07-17 19:15:48
Joomla template by Joomlashine.com