Општина Богданци                                                                                          

СОСТАВ НА КОМИСИИ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА БОГДАНЦИ МАНДАТ 2017-2021

1.      Во Комисијата за јавни дејности на Советот на општина Богданци се избрани:

-          За претседател

Ангелина Арнаудова Каракабаков

-          За членови

Митко Ѓаваталиев

Елена Шутарова

Снежана Енџекчева

Ристо Ичков

 

2.      Во Комисијата за статут и прописи на Советот на општина Богданци се избрани:

-          За Претседател

Пандорка Шапкарова

-          За членови

Ристо Киров

Драгица Ѓавочанова

Ристо Ичков

Емилија Минева

 

3.      Во Комисијата за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина се избрани:

-          За Претседател

Ристо Киров

-          За членови

Александар Семенпеев

Елена Шутарова

Емилија Минева

Снежана Енџекчева

 

4.      Во Комисијата за финансирање, буџет и локален економски развој се избрани:

-          За Претседател

Митко Ѓаваталиев

-          За членови

Пандорка Шапкарова

Драгица Ѓавочанова

Ѓорѓе Костадинчев

Снежана Енџекчева

 

5.      Во Комисијата за еднакви можности помеѓу жените и мажите се избрани:

-          За Претседател

Елена Шутарова

-          За членови

Ангелина Арнаудова Каракабаков

Александар Семенпеев

Емилија Минева

Ѓорѓе Костадинчев

 

6.      Во Комисијата за мандатни прашања, избори и именувања се избрани:

-          За Претседател:

Ристо Киров

-          За членови

Александар Семенпеев

Драгица Ѓавочанова

Снежана Енџекчева

Емилија Минева

 

 

 

 

 

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1128039

Посетители

1776439
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
131
1846
7975
38381
1776439

Server Time: 2018-09-22 01:19:24
Joomla template by Joomlashine.com